ارزش افزودهکلاهبرداری

اعطای 43 هزار مجوز به سرویس های کلاهبردار ارزش افزوده توسط سازمان تبلیغات اسلامی

آیا میدانستید تمامی سرویس‌های ارزش افزوده که تا به امروز دیده اید از بکش بالا های اینستاگرامی گرفته تا اپ های جعلی و شارژهای رایگان که منجر به فیشینگ و کلاهبرداری می شوند همه و همه دارای مجوز سازمان تبلیغات اسلامی هستند؟

بله! متاسفانه همه سرویس های کلاهبرداری که اپراتورها در قالب سرویس های ارزش افزوده به کاربران خود ارائه می‌دادند دارای مجوز رسمی سازمان تبلیغات اسلامی بودند. منبع

در نظر داشته باشید که تنها از سال ۱۳۹۳ تا سال ۱۳۹۸ بیش از ۴۳ هزار مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی برای این سرویس ها صادر شد.

بد نیست بدانید که دو نیم درصد از درآمد همه سرویس های جعلی و کلاهبرداری ارزش افزوده که مجوز آن ها از طریق سازمان تبلیغات صادر شده است، از طریق شرکت نشر الکترونیک به جیب سازمان تبلیغات اسلامی میرفت (در ادامه به بررسی شرکت نشر الکترونیک نیز خواهیم پرداخت).

سرویس هایی که در زیر مشاهده می کنید تنها بخشی از سرویس هایی است که در رابطه با آن ها صحبت میکنیم و در نظر داشته باشید که سهم عمده این مبالغ مربوط به سال های ۹۳ تا ۹۸ و ۴۸۰۰۰ سرویسی است که سازمان تبلیغات اسلامی به آنها مجوز داده است.

در تصویر زیر مشاهده میکنید که حتی سازمان تبلیغات اسلامی به سرویس‌های مسابقات قمار اپراتور بر بستر پیامک نیز مجوز اعطا می کرد.

احتمالا در جریانید که پس از فشار افکار عمومی نسبت به سرویس‌های کلاهبردار ارزش افزوده وزارت ارتباطات با پیاده سازی طرحی به نام پایان وس تصمیم بر اتمام این کلاهبرداری ها گرفت اما در همان زمان ۷۵ شرکت متخلف ارزش افزوده با ارسال نامه‌ای به سران قوا و با ذکر این مورد که این شرکت‌ها فقط از سال ۹۰ بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان بابت سود حاصل از سرویس‌های ارزش افزوده به سازمان تبلیغات اسلامی پرداخت نمودند خواستار جلوگیری از تصمیم وزارت ارتباطات مبنی بر تعطیلی سرویس‌های ارزش افزوده شدند. برخی از این سوریس ها را اینجا ثبت کرده ایم: t.me/zaloovas

وب سایت Zaloo.org نیز برای بررسی همین شرکت ها طراحی شد که در دست تکمیل می باشد.

و اما در رابطه با شرکت نشر الکترونیک ایران

شرکت نشر الکترونیک ایران نماینده سازمان تبلیغات اسلامی می باشد که با مدیریت افراد زیر در حال فعالیت است:

محمد علی خطیبی – مدیرعامل

یاسر جلالی به نمایندگی از سازمان تبلیغات اسلامی

محمد رضا اسمعیلی به نمایندگی از موسسه فرهنگی هنری تبیان نور

محمد جعفر نعنا کار به نمایندگی از شرکت چاپ و نشر بین الملل

محمد رضا تاجدین به نمایندگی از شرکت پویا مهر ایران

امین حسنی به نمایندگی از شرکت واژه پرداز اندیشه

اما بد نیست نگاهی به مدارک افراد فعال در شرکت نشر الکترونیک ایران بیاندازیم:

تصاویر زیر مربوط به مدارک جعلی دکتر محمدعلی خطیبی به عنوان مدیر عامل

جواد دهقان و سحر احمدی به عنوان مدیران بخش مالی و اداری شرکت نشر الکترونیک می باشد به عنوان شرکت زیر مجموعه سازمان تبلیغات اسلامی در حال فعالیت هستند.

اما چند نکته در رابطه با مدارک تحصیلی این مدیران

اگر به بالا سمت راست مدارک توجه کنید نام پردیس آموزشی و پژوهشی بوعلی را خواهید دید که با کمی سرچ متوجه خواهید شد که چیزی به نام «پردیس آموزشی و پژوهشی بوعلی» وجود خارجی ندارد. البته اگر کمی بیشتر دقت کنید متوجه خواهید شد که همه این عزیزان در یک تاریخ و با معدل یکسان ۱۸ مدرک دکترا خود را اخذ نمودند.

سخن پایانی

اگر مطلب وب آموز در رابطه با «پرداخت عیدی (رشوه) شرکت کلاهبردار ارزش افزوده پرهام به مدیران اپراتورها و مسئولین» را خوانده اید متوجه شده‌اید که این شرکت به آقای سید مهدی خاموشی نیز عیدی(رشوه) پرداخت کرده است.

اکنون با این توضیحات که آقای خاموشی رئیس وقت سازمان تبلیغات اسلامی بوده است و از طرفی دکتر محمدعلی خطیبی توسط ایشان مدیر شرکت نشر الکترونیک ایران شده اند متوجه خواهید شد که چرا پرهام به آقای خاموشی نیز عیدی پرداخت کرده است!

لینک کوتاه : webamooz.com/?p=22692

نویسنده

نویسنده وب آموز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا