امروز قصد بررسی برخی از ادعاهای حسام آرمندهی در رابطه با کافه بازار و همینطور شرکت هایی همچون تپسل و عدد را در ویدیو های زیر داریم.
در ویدئوی اول به بررسی سوابق سرمایه گذاران کافه بازار پرداختیم و اینکه این افراد واقعا چه کسانی هستند!؟
همینطور گریزی هم به تاریخچه ارزش افزوده و همینطور شرکت بیپ که متعلق به شرکت رهنما کامیابان نخستین (برگزار کننده مسابقات ارزش افزوده) است زدیم.
در اواسط ویدئو خواهید دید که هزینه ای که برای سرمایه گذاری روی کافه بازار و بسیاری از استارتاپ های کشور انجام شد از کجا تامین شده است.
تقریباً در بخش های انتهایی ویدئو نیز به شرکتهایی همچون عدد و تپسل و همینطور سرنوشت آنها پرداختیم
در ویدئوی دوم به ادعای مضحک حسام آرمندهی که در آن اشاره کرده بود که پلتفرم کافه بازار از امنترین پلتفرمهای دانلود اپ می باشد پرداختیم. در ادامه ویدئوی فوق هم می بینید که برای راستی آزمایی ادعای حسام آرمندهی ما به مدت ۷ ماه به بررسی بسیاری از اپلیکیشن های موجود در کافه بازار پرداختیم. نتیجه این بررسی را هم مشاهده خواهید کرد.
یکی از مواردی که در ویدئویی قسمت دوم اکوسیستم مافیایی کافه بازار به آن پرداختیم این بود که در این ویدئو نگاهی به بدافزار نویس تک انگشتی امید کربلایی که ماهانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان درآمد دارد پرداختیم. درآمدی که بخشی از آن مستقیماً به جیب حسام آرمندهی و سرمایهگذاران کافه بازار میرود. در قسمت انتهایی نیز نگاهی به ساسان رهنما که یکی از اعضای اصلی کافه بازار و نایب رئیس هیئت مدیره انداختیم.
دیوار و شیپور دو پلتفرم خرید و فروش کالا در کشور هستند که رقیب سرسخت یکدیگر نیز می باشد.
در این ویدئو به صورت مستند به شما نشان می دهیم که چطور حسام آرمندهی که علاوه بر کافهبازار بنیانگذار دیوار نیز می باشد چگونه جلوی دیده شدن شیپور را میگیرد!
قسمت چهارم و پایانی مافیای اکوسیستم استارتاپی کشور