جعفر جعفری کلاهبرداری پانزی از مالزی تا کالیفرنیا

مطلب شبکه جعفر جعفری تنها نظر وب آموز است و بر اساس اطلاعات باز از مالباخته ها و خبرهای منتشر شده در رسانه های معتبر تحقیق و جمع آوری شده است.

معمولا قربانیان کلاهبرداری پانزی افرادی هستند که بدنبال طی کردن ره صد ساله در یک شب هستند. قصه کلاهبرداری پانزی امروز ما کمی متفاوت است. گردانندگان این گروه کلاهبرداری پانزی خود دانشجویانی بودند که قربانی کلاهبرداری پانزی شدند!

هر کسب و کاری به جز بانک و بورس که با تبلیغات فریب انگیز اقدام به جذب سرمایه شما میکند و به شما «سود» همیشگی می‌دهد کلاهبرداری دسیسه پانزی است. این سود از خود شما و یا دیگر افرادی که وارد شبکه شده‌اند تامین می‌شود و به زودی کلاهبرداران متواری خواهند شد.

چند سال پیش چند دانشجویی مالزی که از قضا در یکی از پروژه های کلاهبرداری پانزی سرمایه خود را از دست دادند تصمیم گرفتند که همین کلاهبرداری پانزی را به عنوان سوغات خود از تحصیل در فرهنگ برای مردم ایران به عنوان هدیه بیاورند.

تصویر اعضای شبکه کلاهبردار: بابک کاظمی، جعفر جعفری، سورنا یوشی‌زاده

بنیانگذاران این شبکه کلاهبرداری چه کسانی هستند؟

سورنا یوشی زاده، جعفر جعفری، محمد نظری و بابک کاظمی، همه این افراد بنیانگذاران این شبکه های کلاهبرداری هستند که با وعده پول مجازی E2C، V2C و سرمایه گذاری در بورس آمریکا و وعده پرداخت سود بالا، قربانیان زیادی را جذب و در دام خود گرفتار کرده‌اند. برای اینکه عمق نفوذ این شبکه کلاهبردار در ایران را بدانید کافیست بدانید که قرار بود تبلیغ این دو کوین کلاهبرداری حتی بر روی لباس پرسپولیس-استقلال در دربی هم برود! (آرشیو)

تبلیغ کوین های جعلی E2C و V2C بر روی پیراهن استقلال – پرسپولیس در دربی تهران

ویدیوی زیر مربوط به یکی از جلسات شرکت هرمی پانزی کلاهبردار ورد واید انرژی (World Wide Energy) است که توسط بابک کاظمی و رضا قیاسی و الناز جوانشیر اداره شده است.

https://webamooz.com/wp-content/uploads/2021/04/116716262_665480770710421_4278936491220624013_n.mp4
یکی از جلسات شرکت هرمی پانزی کلاهبردار ورد واید انرژی با حضور بابک کاظمی و رضا قیاسی و الناز جوانشیر

تصویر زیر مربوط به پکیج های ارائه شده توسط این گروه کلاهبردار است که هر لات هزار دلار قیمت گذاری شده است

در لیست زیر وب سایت هایی که مربوط به این گروه کلاهبردار هستند را مشاهده می کنید

بد نیست بدانید که این کلاهبرداران برای پایین آوردن ریسک شکایت توسط قربانیان از حلقه اعتماد خانوادگی استفاده می کنند توصیه های این شیادان را در فایل صوتی زیر گوش دهید:

https://webamooz.com/wp-content/uploads/2021/04/audio_2019-07-27_05-25-53.mp3

این گروه کلاهبردار هم اکنون در ترکیه، امارات و مالزی فعالیت بسیار گسترده‌ای دارند. برگزاری مهمانی برای جذب قربانی گرفته تا آموزش لیدرها در ایران از جمله اقداماتی است که این گروه برای جذب سرمایه انجام می دهد.

در رابطه با کلاهبرداری پانزی بیشتر بدانید:

چرخه زیست کلاهبرداری دسیسه پانزی در ایران | وب آموز (webamooz.com)

به عنوان مثال در برنامه بلور بنفش بی‌بی‌سی فارسی از یک کشتی تفریحی ایرانی گزارش تهیه‌ شده که این گزارش را در زیر مشاهده می‌کنید، اما نکته جالب اینجاست که کاپیتان کشتی بابک کاظمی یکی از گردانندگان شبکه پانزی با اسامی کریتور آکادمی، E2C و یونیفاندز است.

https://webamooz.com/wp-content/uploads/2021/04/babakkazemi.mp4

چرا جمهوری اسلامی ایران با کلاهبردارانی که در کشور های همسایه سالهاست درحال کلاهبرداری از مردم ایران هستند برخورد نمیکند!؟

https://www.webamooz.com/wp-content/uploads/2023/04/video-2016-08-19-20-30-28-1.mp4
همایش کریتور آکادمی (Creator Academy) با حضور سورنا یوشیزاده و جعفر جعفری

ویدیو مربوط به همایش کریتور آکادمی است سورنا یوشیزاده و جعفر جعفری در این ویدیو مشخص هستند. سورنا یوشیزاده در امارات بازداشت و به ایران مسترد شد.

بازداشت سورنا یوشی زاده در امارات و استرداد او به ایران

تهدید وب آموز

پس از اینکه برای اولین بار در وب آموز در رابطه با گروه کلاهبردار دسیسه پانزی به مدیریت جعفر جعفری نوشتیم وکیل ایرانی وی از آمریکا با ارسال اخطاریه درخواست حذف مطلب مربوط به جعفر جعفری در وب آموز را کرد.

پس از اولین تهدید، اینبار وکیل ایرانی با نام محمد علی طلایی از کالیفرنیا خود را وکیل بابک کاظمی و جعفر جعفری معرفی کرد و باز هم محمد جرجندی مدیر وب آموز را تهدید به طرح شکایت کرد و از وب آموز خواست که مطالب خود در مورد این شبکه کلاهبردار را حذف کند.

کلاهبرداری دسیسه پانزی یونیفاندز Unifunds و Creatoracademy

یکی از اولین پروژه های کلاهبرداری جعفر جعفری و بابک کاظمی بود که از مالزی کلید خورد آنها با ادعای داشتن پلتفرم ترید بر روی مارکت جهانی اقدام به جذب سرمایه مردم و پرداخت سود کردند. ویدیو زیر یکی از تبلیغات این شبکه است.

تصویر وب سایت یونیفاندز
https://www.webamooz.com/wp-content/uploads/2023/04/Unifunds-Platforms-video-complete-presentation.mp4

پروژه کریتور آکادمی با هدف شبکه سازی و سپس معرفی پروژه پانزی و تشویق به جذب سرمایه جزو اولین پروژه های این شبکه بوده است.

بازداشت شبکه کلاهبرداری در ترکیه

درنهایت در تاریخ 05-02-2020 پلیس ترکیه با شبکه کلاهبردار سید جعفر جعفری برخورد کرد و اعضای آن را بازداشت کرد. بر اساس اخبار ترکیه فقط اجاره یکی از پنت هاوس های این شبکه ماهی ۲۳ هزار بوده است!

ویدئوی زیر مربوط به دستگیری تعدادی از افراد سرشاخه این شبکه در ترکیه است. فردی که در انتهای ویدئو می بینید پدر سید جعفر جعفری است که در حال انتقال به بازداشتگاه ترکیه می‌باشد.

https://webamooz.com/wp-content/uploads/2021/04/IMG_7589.mp4
فیلمی از زمان بازداشت خانواده جعفری در ترکیه

همچنین پلیس ترکیه اسامی این شبکه را توسط رسانه های ترکیه منتشر کرد. منبع: خبرگزاری حریت ترکیه: خبر اولخبر دومخبر سومسی ان ان ترک.

این افراد با اسامی مختلف مانند کریتور آکادمی، یونیفاندز، وردواید انرژی و ارزهای دیجیتال با عنوان E2C و V2C اقدام به کلاهبرداری دسیسه پانزی می کردند.

پلیس ترکیه همچنان به دنبال دستگیری سید جعفر جعفری است که هم‌اکنون به آمریکا متواری شده است. متاسفانه این گروه و دیگر گروه های کلاهبردار خارج از کشور بازار هدفشان مردم داخل ایران است و نه مردم ترکیه یا دبی و مالزی. متاسفانه کمترین خبر و عکس العمل و هشدار در رسانه های فارسی زبان در رابطه با این شبکه ها دیده نمی‌شود! حتی برخی از اخبار مرتبط با این شبکه ها به هر دلیلی حذف شده است!

چرا خبر بازداشت شبکه جعفر جعفری در ترکیه از بی بی سی فارسی حذف شده است؟

در همان تاریخ بی‌بی‌سی فارسی خبر حادثه ترکیه را با مستندی از مهرداد فرهمند به آدرس Page cannot be found – BBC News پوشش می‌دهد:

https://www.webamooz.com/wp-content/uploads/2023/04/IMG_2111.mp4
ویدئوی خبری مهرداد فرهمند (بی‌بی‌سی فارسی) از بازداشت خانواده جعفری در ترکیه که از سایت بی‌بی‌سی‌ فارسی حذف شد!

در کمال تعجب نه تنها خبرگزاری‌های داخلی اسمی از این خانواده کلاهبردار و مدل کلاهبرداری آنها نمی‌آوند بلکه بی‌بی‌سی فارسی هم خبر خود را حذف می‌کند!

سرنوشت جعفر جعفری پس از کلاهبرداری در ترکیه

جعفر جعفری در آمریکا

جعفر جعفری به همراه بابک کاظمی پس از بالا کشیدن میلیون‌ها دلار از سرمایه مردم ایران با کلاهبرداری دسیسه پانزی هم‌اکنون ساکن آمریکا هستند و جعفر جعفری سخنران انگیزشی است و وب سایت شخصی masterjeff[.]io و یک شرکت داروهای تقویتی به اسم Build Goal Health به آدرس buildgoal[.]com تاسیس کرده است!

https://www.webamooz.com/wp-content/uploads/2023/04/jafari.mp4

در انتها بخشی از عکس های اعضای فعال در این شبکه ها را مشاهده میکنید.

توکن REEC

شبکه کلاهبرداران ترکیه این بار به سرکردگی بابک کاظمی، جعفر جعفری، رضا غیاثی و مرتضی متین اقدام به ارائه توکنی با نام REEC کرده‌اند.

توکنی که تا تاریخ این نوشته بیش از ۱۴۸ هزار دلار جذب سرمایه داشته است. این شت کوین در کوین مارکت کپ نیز لیست شده اما باید بدانید که لیست شدن این شت کوین در این سایت‌ها به معنی اعتبار آنها نمی‌باشد.

پروژه کلاهبرداری پروپرتیک

با بررسی این شبکه انواع پروژه های پانزی که این شبکه و افراد تعلیم دیده در آن بر روی مردم ایران راه اندازی کرده‌اند مشاهده می‌شود یکی دیگر از این پروژه ها پروپرتیک است که با هویت سازی ساخت و ساز در حال جذب سرمایه می‌باشد.

propertiq[.]io آرشیو
https://www.instagram.com/propertiq.official آرشیو

این کلاهبرداران که بسیاری از آنها از چنگال قانون گریخته‌اند امروز با عناوین مشاور سرمایه گذاری و متخصص بلاک چین و با حذف و انکار گذشته خود در حال فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مانند کلاب هاوس و اینستاگرام هستند.

الناز جوانشیر که از افراد قدیمی این شبکه بوده هم‌اکنون ساکن استرالیاست و درحال فروش پکیج آموزش بلاکچین در ایران است و گویا به راحتی به ایران رفت و آمد میکند!

خروج از نسخه موبایل