• شرکت شبکه بادران گستران
اولین شرکتی که در ایران مجوز بازاریابی شبکه ای گرفت، شرکت شبکه بادران گستران بود که اعضای آن به شرح زیر میباشد:
- فریدون قربانیان مشهدی
- سیده شهره موسوی
- فرشید قربانیان مشهدی
- فرنوش قربانیان مشهدی
- شیدا قربانیان مشهدی
• رمزارز کینگ مانی
بادران به عنوان پورسانت به شبکه، رمزارزی را به اسم کینگ مانی (http://kingmoney.io) معرفی کرد و اعضا را تشویق به سرمایه گزاری و خرید این ارز میکرد. برای خرید این رمزارز هم باید از سایت (http://utbyte.io) بیت کوین را به کینگ مانی تبدیل میکردید. هر دو سایت دارای یک هویت/سرور هستند!
سایت (http://utbyte.io) پس از مدتی تبدیل کینگ مانی به بیت کوین را بسته و اینگونه سرمایه مردم را بلوکه کرد! همچنین با ارزش گذاری جعلی و پامپ و دامپ قیمت این ارز، با سرمایه مردم بازی میکردند. در تصویر زیر نمودار قیمت این ارز را میبنید که طی مدت کوتاهی ارزش آن چندین درصد کاهش یافته است.
• تکذیب ارتباط بادران با رمزارز کینگ مانی!
شبکه کلاهبردار بادران شهریور ماه 1399 طی اطلاعیه ای هرگونه منتسب کردن رمزارز کینگ مانی به این شبکه را تکذیب و هدف اینکار را تخریب نام و اعتبار شرکت بادران دانست.
• کینگ مانی متعلق به کیست؟
کینگ مانی متعلق به شرکت Sweden invest group AB سوئد است. سال 2019، وبسایت رسمی کینگ مانی آدرس شرکت خود را 1069 164 25 Kista/Stockholm درج کرده است(آرشیو). این آدرس، آدرس اتاق بازرگانی ایران سوئد است.
مدیر اتاق بازرگانی ایران و سوئد آقای “رضا خلیلی دیلمی” است. طبق (اینجا – آرشیو – آرشیو) اعضای شرکت کلاهبردار Sweden invest group AB با شماره ثبت 559106-4604 :
1. رضا خلیلی (مدیر اتاق بازرگانی ایران و سوئد)
2. فریدون قربانیان مشهدی (مدیر بادران)
3. سیده شهره موسوی (مدیر بادران)
4. مجید دیبا
تکذیب ارتباط کینگ مانی و بادران دروغین بوده و مالکیت این رمزارز جعلی تمام و کمال برعهده شبکه کلاهبردار بادران است.
کلاهبردارن بادران با طراحی وب سایتی با آدرس edasen.io مدعی شدند که با نصب این اپ میتوانید به استخراج رمزارز کینگ مانی بپردازید. این اپ کاملا جعلی بود و صرفا یک تایمر بدون هیچ پردازشی است که کاربر را فریب میدهد. نتیجه آنالیز این اپ را در (اینجا) میتوانید مشاهده کنید.
توسعه دهنده اپ های edasen.io و utbyte.io فردی است به نام حامد روح اللهی که کارمند شبکه کلاهبردار بادران است!
• سرانجام رمزارز کینگ مانی
سرانجام در مهر ماه 1400 وزارت اطلاعات با انتشار بیانیه ای خبر از برخورد با شبکه سازمان یافته کلاهبردار رمزارز کینگ مانی را داد، متن این بیانیه:
با اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یکی از بزرگترین شبکههای سازمانیافته کلاهبرداری در سطح کشور شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت.
این باند با فریب افکار عمومی و تشویق افراد به خرید و سرمایهگذاری در رمز ارز مجعول ” کینگمانی”، مبالغ هنگفتی را از زیر مجموعههای خود کسب کرده و با ایجاد نوسانات ساختگی در قیمت رمز ارز ادعایی، اقدام به خرید و فروش آن کرده است.
در این عملیات اعضاء این باند با حکم مرجع قضایی دستگیر و بهدلیل تعداد زیاد مالباختگان، پرونده آنان در سیر مراحل قضایی میباشد.
وزارت اطلاعات ضمن هشدار به سوداگران و کلاهبرداران حوزهی رمز ارزها، به اطلاع مردم شریف ایران میرساند؛ بهدلیل وجود مخاطرات سرمایهگذاری در این قبیل بازارها، توجه بیشتری نمایند.
علی رغم اینکه رمزارز کینگ مانی متعلق به شبکه کلاهبردار بادران گستران است اما فریدون قربانیان متهم ردیف اول پرونده کلاهبرداری کینگ مانی و مالک شرکت کلاهبردار بادران با وثیقه سنگین آزاد است! گردانندگان اصلی رمزارز کینگ مانی خانواده تبهکار قربانیان هستند و این خانواده همچنان در ترکیه درحال اغفال مردم برای عضویت در شرکت های هرمی خود با نام “بادران لایف” هستند! قطعا وزارت اطلاعات به دلیل اینکه بادران ارتباط خود را با کینگ مانی تکذیب کرده بود باید نام این شبکه کلاهبردار را در بیانیه خود منتشر و این موضوع را به صورت کامل برای مردم شفاف سازی میکرد که متاسفانه نامی از این شرکت در بیانیه منتشر شده دیده نمیشود.
فرار رو به جلو کلاهبرداران بادران!
پس از اتفاقات رخ داده در رابطه با بادران، این کلاهبرداران ارتباط مجموعه بادران با کینگ مانی را انکار و اعلام کردند که از خبرگزاری و نویسنده خبر شکایت می کنند!