آرپلا پروژه کلاهبرداری دسیسه پانزی امین فردین

سایت آرپلا با ادعای سرمایه گذاری مطمعن و سودهای تا ماهی 50 درصد کلاهبرداری دسیسه پانزی است.
کلاهبرداری دسیسه پانزی کلاهبرداری است که با وعده سودهای همیشگی و برانگیختن طمع سرمایه قربانیان را جذب میکنند و از افرادی که تازه به سیستم عضو میشوند سود اعضای قبلی را پرداخت میکنند، این کار تا زمانی ادامه پیدا میکند که سرمایه زیادی از قربانیان جمع شود و در نهایت کلاهبرداران با برداشتن سرمایه مردم متواری میشوند.

سایت آرپلا با آدرس arpelaa[.]com – آرشیو – مدعی است که دارای مجوز و مورد تایید رسمی از دولت انگلیس است.

صفحه اینستاگرام شبکه کلاهبردار آرپلا

ادعای مجوز و تاییده رسمی دولت انگلیس جعلی است باید توجه کنید که هر کسی تنها با ارتباط ایمیل و پرداخت مبلغ کم و مدارک جعلی میتواند در انگلستان شرکت ثبت کند و این شرکت ها فقط جنبه اعتبار دادن به این پروژه های کلاهبرداری دارند و در عمل وجود خارجی ندارند. حتی اعضای اصلی این پروژه هم مشخص نیستند.

شرکت ثبت شده در انگلستان

این پروژه به صورت اختصاصی توسط امین فردین که قبلا هم سایت قمار داشت تبلیغ میشود

آرپلا پروژه کلاهبرداری امین فردین

ادعای پرداخت سود ماهی 50 درصد وسوسه انگیز است ولی نشان میدهد این پروژه به زودی به کار خود پایان خواهد داد.

وعده سود 50 درصد

این شبکه کلاهبردار درحال تبلیغات گسترده در اینستاگرام است. امین فردین، مهدی عبدی، نفیسه روشن، حنیف عمران زاده، دنیا جهانبخت، نیلی افشار و نیلوفر بهبودی درحال تبلیغ این پروژه هستند.

هیچ پروژه و فردی نمیتواند به شما سودهای اغواگرانه بدهد و اگر هم این سود را دریافت کنید پول شخص دیگری در همین پروژه است که به زودی تبدیل به مال باخته خواهد شد.

برای اینکه بدانید این سودها چقدر غیرواقعی است میتوانید از این ماشین حساب استفاده کنید

https://ponzi.vercel.app

با یک محاسبه ساده و استفاده از ماشین حساب بالا میتوان دید اگر پروژه ای میتوانست ماهی 50% سود به شما پرداخت کند، ثروت شما طی سه سال از ایلان ماسک هم بیشتر میشد! چقدر عقلانی است؟ بیشتر فکر کنید و طمع نکنید، عاقب طمع پشیمانی و مال باختگی است.

پروژه های پانزی چقدر واقعی است؟
خروج از نسخه موبایل