پانزیکلاهبرداری

پلتفرم کلاهبرداری پانزی “باغ پول”

در دنیای دیجیتال امروزی، اپلیکیشن‌ها و پلتفرم‌های مختلفی مثل “باغ پول” برای سرمایه‌گذاری ارائه می‌شوند که بسیاری از آنها کلاهبرداری پانزی هستند. این پلتفرم‌ها گاهی اوقات فرصت‌های سودآوری اغواگرانه ای را ارائه می‌دهند، ولی در اکثر مواقع به عنوان وسیله‌ای برای کلاهبرداری عمل میکنند. “باغ پول” یکی از این پلتفرم‌هاست که ادعا می‌کند سود واقعی و معقول به کاربران خود پرداخت می‌کند، اما آیا واقعاً چنین است؟ در این مقاله، به بررسی ویژگی‌ها، عملکرد، و اعتبار این پلتفرم خواهیم پرداخت.

بخش اول، عملکرد و ویژگی‌های باغ پول: باغ پول یک پلتفرم سرمایه‌گذاری است که ادعا می‌کند به کاربرانش سود معقولی بین ۱۰ تا ۲۶ درصد در ماه پرداخت می‌کند، چه بسا بیش از سود بانکی. کاربران بعد از شارژ حساب خود می‌توانند درخت‌های مختلفی را خریداری کنند و به میزان سود متفاوتی دست یابند.

تبلیغات این پلتفرم نشان‌دهنده یک سرمایه‌گذاری بدون ریسک و با بازگشت سرمایه چهار ماه و نیم است، اما این موارد چقدر با واقعیت سازگارند؟ درخت‌های مختلف با قیمت‌ها و درصد سود متفاوتی ارائه می‌شوند و کاربران می‌توانند میوه‌های خود را بفروشند و سود خود را برداشت کنند. اما آیا این موارد واقعی و قابل اعتمادند؟

سایت دیوار مملو از تبلیغات این شبکه کلاهبردار است:

بخش دوم، تحقیقات و ارزیابی: باغ پول توسط فردی به نام “حسین رستگار” و “امین شاهی رو” گردانده می‌شود. امین شاهی قبلاً در پروژه‌های مشابهی نظیر “تیمز”، “Thames” و یونیک فاینانس فعالیت داشته و مردم را قربانی کرده است. این موضوع باید موجب افزایش نگرانی‌ها و شک‌ها نسبت به این پلتفرم شود.

توضیح نحوه کار پلتفرم باغ پول
حسین رستگار درحال توضیح پروژه کلاهبرداری پانزی “باغ گل”
توضیح نحوه کار پلتفرم باغ پول
امین شاهی رو


“امین شاهی رو” درحال تبلیغ باغ پول و توضیح سوابق معرفی پروژه های پانزی
امین شاهی رو و تایید به خطر انداختن مردم با معرفی پروژه های پانزی

بخش سوم، هشدار در مورد سرمایه‌گذاری‌های پانزی: سیستم‌های پانزی نوعی کلاهبرداری مالی هستند که در آن‌ها سود وجوه جدید به سرمایه‌گذاران قدیمی پرداخت می‌شود، و این امور به نظر ممکن است به مدتی به صورت پایدار بماند، اما در نهایت به ورشکستگی منجر خواهد شد. برای مقابله با این نوع سرمایه‌گذاری‌ها، باید با دقت و تحقیق کافی عمل کرد و از سرمایه‌گذاری در پروژه‌هایی که وعده‌های غیرممکن می‌دهند پرهیز کرد.


توضیحات شبکه کلاهبردار باغ پول پس از لایواستریم یوتیوب وب آموز

“به موجب قانون، هرگونه فعالیت پولی و بانکی فقط در صلاحیت بانک‌ها و موسسات مالی دارای مجوز از بانک مرکزی است. پذیرش پول‌های کلان تحت عنوان سپرده، مضاربه و امثال آن توسط اشخاص، شرکت‌ها و موسسات فاقد صلاحیت جرم بوده و موجب ضررهای جبران ناپذیر خواهد بود.

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه”

ایسنا

نتیجه‌گیری: باغ پول با وعده‌های سودآور و بدون ریسک خود ممکن است برخی افراد را جذب کند، اما با توجه به گذشته فعالیت‌های “امین شاهی رو” و ویژگی‌های مشابه سیستم‌های پانزی، این هم یکی دیگر از پروژه های کلاهبرداری این شبکه است. همیشه تحقیقات کافی را انجام دهید و از سرمایه‌گذاری در پروژه‌هایی که وعده‌های غیر واقعی می‌دهند اجتناب کنید.

لینک کوتاه : webamooz.com/?p=30840

نوشته های مشابه

۲ دیدگاه

  1. باسلام واحترام
    خدا خیرتون بده که اطلاع رسانی میکنید،ولی تعجبم اینه که چرا همه سایتهای که امین شاهی رو نامرد فعالیت داشته گفته میشه بجز سایت اتو که مارا بیچاره کرد ،قصش اینه که ۱۴۰۱/۰۵/۰۷ مارابرای دادن ربات تریدر در جشن ده میلیاردیش دعوت کرد ولی اونجا روی گوشی ما سایت اتورا بالاآورد وبا کد ریفر ال خودش از هرکدام ۱۰۸۲تتر واریز کرد و گفت دریک ماه ۱۲۰درصد سود میکنید که روز بعداز جشن کذایی ۱۰میلیاردیش اتو بسته شد وپولای ماهم پرید ،گفته بود سرمایه ماراتضمین می‌کنه ،بعد بسته شدن اتو گفت منم مالباخته ام و…..،تکه هایی از فیلمش موجوده

  2. خدالعنت کنه همشونو هم امین نامرد هم حسین پدرسوخته که بادوتا مدرک جعلی مارو گول زدن و گفتن ما کلاهبردارنیستیم.خدالعنتشون کنه و حقمونه وشون بگیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا