پانزیکلاهبرداری

مجتبی شاطرآقایی: کلاهبردار حرفه‌ای پانزی، شبکه AWARD[.]FAMILY

در دنیای مدرن و پیچیده امروز، جرائم کلاهبرداری آنلاین به سرعت در حال افزایش هستند. مجتبی شاطرآقایی یک نمونه بارز از افرادی است که در طی سال‌ها به فعالیت‌های کلاهبرداری مشغول بوده و همچنان با پروژه‌های جدیدی در این زمینه فعالیت می‌کند.

سوابق کلاهبرداری یونیفاندز

فوریه 2020 خبرگزاری‌های ترکیه خبر از دستگیری یک شبکه کلاهبرداری با نام یونیفاندز در ترکیه دادند. پلیس ترکیه هویت ایرانی اعضای کلیدی شبکه یونیفاندز با سرکردگی سید جعفر جعفری را منتشر کرد . مجتبی شاطرآقایی نیز به عنوان یکی از سرکرده‌های این شبکه در آن زمان شناخته شد. منبع

لحظه بازداشت اعضای شبکه یونیفاندز
لحظه بازداشت اعضای شبکه یونیفاندز

با وجود این دستگیری‌ها و افشای عملکرد کلاهبرداری دسیسه پانزی شبکه یونیفاندز، مجتبی شاطرآقایی همچنان فعالیت‌های خود را ادامه داده و با پروژه‌های جدیدی به نام “AWARD[.]FAMILY” و “AWARD[.]FUND” (آرشیو) به سراغ افراد جدید رفته است. این پروژه‌ها به طور ظاهری به عنوان صندوق‌های سرمایه‌گذاری با وعده‌های پرداخت وام ضروری برای افراد جدید نمایش داده می‌شوند ولی درواقع با هدف جذب سرمایه و کلاهبرداری دسیسه پانزی فعالیت میکنند.

مجتبی شاطرآقایی با ورود به پروژه‌های جدید به نام “AWARD[.]FAMILY” و “AWARD[.]FUND” تلاش دارد افراد جدید را با ادعای “ریفرال مارکتینگ” جذب کند. این پروژه‌ها به طور ظاهر به عنوان صندوق‌های سرمایه‌گذاری با وعده‌های پرداخت وام ضروری به افراد جدید نمایش داده می‌شوند. در واقعیت، این پروژه‌ها به جلب اعتماد افراد بی‌تجربه و کسب سود از آنها اهتمام می‌کنند. از اعضای جدید خواسته می‌شود مبالغی را به عنوان وام تضمینی پرداخت کنند و در نهایت با معرفی افراد دیگر به شبکه، سود بیشتری را بدست آورند. آرشیو آرشیو آرشیو

مجتبی شاطرآقایی همچنان در ترکیه ساکن است و از این کشور به عنوان پایگاه عملیاتی برای فعالیت‌های مجرمانه خود استفاده می‌کند. این موقعیت به او کمک می‌کند از دسترسی پلیس و مقامات قانونی در کشورهای دیگر جلوگیری کند و فعالیت‌های خود را ادامه دهد.

پروفایل سازی

مجتبی شاطرآقایی با خرید خبر در خبرگزاری‌ها (#رپورتاژ_آگهی) تلاش می‌کند تا خود را با یک هویت جدید و مثبت معرفی کند و پروژه‌های جدید خود را تبلیغ کند. این روش به او اجازه می‌دهد تا تصویر خود را به عنوان یک فرد معتبر و قابل اعتماد در چشم مخاطبان بسازد و اعتماد آن‌ها را جلب کند. از این طریق، او می‌تواند از اعتماد افراد بی‌تجربه بهره‌برداری کرده و پروژه‌های کلاهبرداری خود را با موفقیت به بازار عرضه کند. به این ترفند کلاهبرداران پروفایل سازی میگویند. آرشیو آرشیو آرشیو آرشیو آرشیو آرشیوآرشیو.

به نظر می‌رسد که همکاری بین کشورها در برخورد با کلاهبرداران آنلاین و نقض قوانین آنها از اهمیت بسیاری برخوردار است. در حال حاضر، ترکیه به عنوان یکی از مکان‌هایی شناخته می‌شود که کلاهبرداران ایرانی در آنجا فعالیت می‌کنند و از آنجا به تبلیغ و اجرای پروژه‌های کلاهبرداری خود در ایران می‌پردازند.

هشدار کلاهبرداری دسیسه پانزی

افراد باید از اعتماد به صندوق‌های بدون مجوز بانک مرکزی و وعده‌های وام ضروری و مشابه آنها دوری کنند و از سرمایه گذاری و امانت سرمایه خود به این گونه پروژه‌های کلاهبرداری آنلاین پرهیز کنند.

لینک کوتاه : webamooz.com/?p=31035

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. قبل از این هم یک پروژه ای راه انداخته بود به نام فایننشیال فکتوری و یجورایی یک سال پرایوت روش کار کرد و نذاشت عمومی بشه
    حتی چند نفر رو هم در ترکیه از اعضای تیم اصلی به مدت یک هفته پذیرایی کرد
    بعد از اون هم با بوجود آمدن اختلاف با بقیه به مشکل خوردن و بعدش اومد و آوارد رو راه انداخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا